top of page

De Natuur Als Partner: Duurzaam & Toekomstbestendig Ondernemen in Landbouw en Voedselsystemen (Gratis Boerderij Premium Artikel)

Door het natte voorjaar en de extreme weersomstandigheden van het afgelopen seizoen is het wellicht nog relevanter geworden voor boeren en ketenpartijen om de natuur meer werk te laten doen.


Meer en sneller veranderende omstandigheden benadrukken de noodzaak om risico's (opnieuw) in te schatten en veerkrachtig te worden tegenover veranderingen in de markt, het beleid en het klimaat. Agrarisch ondernemers en ketenpartijen kunnen (samen) werken aan een gezonde en functionele bodem als basis voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.


In een interview met De Boerderij (vakdeel Akkerbouw) vertelt Ajaan over het belang van een gezonde en functionele bodem voor toekomstbestendig ondernemen, en hoe directzaai en natuurgedreven landbouw hieraan kan bijdragen.


Wil je het artikel "De Natuur Meer Werk Laten Doen"lezen, maar heb je geen premium abonnement? We mogen dit stuk gratis met je delen.

Wil je meer weten over regeneratieve, agro-ecologische en natuurgedreven landbouw en wat dit voor jou kan betekenen?


Neem contact met ons op om te verkennen wat past bij jouw unieke (bedrijfs)situatie en behoeften.


Wil je eerst zelf ontdekken? Op onze blog kun je meer vinden over onze activiteiten en onderwerpen zoals bodemgezondheid, directzaai, integrale ketenontwikkeling en onze koudgeperste Camelina olie. Of lees meer over wat wij doen.SAMEN KOMEN WE VERDER

ONTDEK, GA IN GESPREK EN DOE MEE! 48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page