loonwerk directzaai

directzaai in gangbare landbouw

  • Directzaai door Kairos in de gangbare teelt helpt u de bodemstructuur vergaand te verbeteren en flink te besparen op mechanisatiekosten en arbeid. 
     

  • De Easydrill Fertisem kan bovendien conventioneel zaaien in bewerkte grond
     

  • Het merendeel van het gangbare areaal directzaai bestaat uit grootzadige gewassen (mais, erwt, boon, graan, soja mais), experimenteren met andere gewassen kan interessant zijn.   

Kairos Leaf

Kairos biedt loonwerk aan gespecialiseerd in Directzaai of Mulchzaai en (door)zaai grasland, mengteelten en bloemrijke akkerranden met Eaydrill Fertisem van Sky Agriculture. Hierbij werkt Kairos samen met Landbouw- en Loonbedrijf Antuma te Dedemsvaart.

 

In één werkgang kan de Easy Drill Fertisem (3m versie) verschillende producten zaaien, in 2 verschillende doseringen op 2 verschillende zaaidiepten. Ideaal voor mengteelten, groenbemestersmengsels en kruidenrijk grasland!

Omdat introductie van directzaai niet mogelijk is zonder de juiste mechanisatie heeft Kairos zelf de allereerste directzaaimachine Easydrill Fertisem (3m) van Nederland aangeschaft. Dit om samen met andere partijen in te kunnen zetten bij proeven en teelt. Zowel binnen innovatieprojecten als bij boeren die directzaai samen met elkaar willen ontdekken en beproeven op basis van een gezamenlijk plan van aanpak passend bij de specifieke bedrijfssituatie.  

directzaai in biologische landbouw

  • Directzaai door Kairos in de Biologische teelt biedt besparingen op onkruidbestrijding, verbetering van de bodemstructuur en lagere kosten voor mechanisatie en arbeid. 

Kairos leaf
 
 
ABC Image Kairos_.png