top of page

Even(t) over eigen grens - Groundswell 2024: Kennis, Kunde, Technologie en Samenwerking voor een nieuw (boeren)perspectief op landbouw, voedsel en toekomstbestendig ondernemerschap

Ook dit jaar is Ajaan Hijmans namens Kairos weer te vinden op het Regenerative Agriculture Festival Groundswell in Engeland. Samen met Pieter Jan Georgius kijkt hij welke kennis, kunde en technologie kunnen bijdragen aan een nieuw (boeren)perspectief op landbouw, voedsel, gezondheid en toekomstbestendig ondernemerschap.


Ben je er ook op woensdag 26 of donderdag 27 juni? Ajaan ontmoet je (weer) graag. Je kunt hem appen of bellen als je ergens wil afspreken. Hier vind je zijn telefoonnummer.


Heb je nog niet eerder van van Groundswell gehoord? Hieronder staat een korte beschrijving en meer info vind je op de officiele website van Groundswell.Het Groundswell-evenement gaat zijn negende jaar in en biedt een forum voor boeren en iedereen die geïnteresseerd is in voedselproductie of het milieu om meer te weten te komen over de theorie en praktische toepassingen van Conservation Agriculture of regeneratieve systemen, waaronder:

  • no-till

  • bedekkende gewassen

  • het opnieuw introduceren van vee in de akkerbouwrotatie

  • directzaai en mengteelten met het oog op verbetering van de bodemgezondheid


Groundswell is een praktische show gericht op iedereen die het belangrijkste bezit van de boer, de bodem, wil begrijpen en beter geïnformeerde beslissingen wil nemen. Het is een tweedaags evenement met lezingen, forums en discussies van vooraanstaande internationale bodemgezondheidsexperts, ervaren akkerbouwers, veehouders, demonstraties van directzaai en AgTech-innovators.


Groundswell wordt dit jaar bezocht door 8000 bezoekers uit hele voedsel- en landbouwspectrum en is daarmee relevant voor gangbaar, biologisch, veehouderij, akkerbouw, landeigenaren en pachters.


Kon je dit jaar niet maar lijkt het je leuk om volgend jaar mee te gaan, of wil eerst meer weten om te kijken of dit bij je past? Stuur ons een bericht of bel Ajaan. Wij helpen je graag.

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page