Over Sky Agriculture

Voor wie het niet weet, Sky Agriculture is ontstaan uit een samenwerking tussen boeren en machinefabrikanten. Het werd opgericht als een nieuw merk en werd gelanceerd op de SIMA-show in 2013. In korte tijd hebben Sky zaaimachines een enorme impact gehad op hun thuismarkt in Frankrijk en ze worden nu in veel andere landen over de hele wereld geïntroduceerd.


De reden van het succes zit, zoals altijd, in de details. De productie van Sky-producten wordt gedaan door Sulky in haar 3 fabrieken die gebruik maken van de modernste productie- en spuitfaciliteiten en natuurlijk expertise, knowhow en ervaring in landbouwmachines. De gedetailleerde kwaliteitscontrole in de fabrieken en de uitstekende afwerking van het product zijn in één oogopslag te zien.Deze expertise, kennis en ervaring strekt zich ook uit in het veld. De oprichter en directeur van Sky, David Guy, die boer en landbouwingenieur is, heeft zijn eigen boerderij gebruikt om te experimenteren en de machines te ontwikkelen die het bedrijf vandaag op de markt brengt. De zaaimachines zijn elk ontworpen en gespecificeerd om de economische en agronomische uitdagingen aan te gaan waarmee boeren van vandaag mee worden geconfronteerd en bieden een praktische oplossing voor de klant.


Het Sky-team in Frankrijk en de Benelux is erop gericht om hoogwaardige, gespecialiseerde technische ondersteuning te bieden, gecombineerd met een grondige kennis van de agronomie achter de minimun-till en directe zaaitechnieken die worden gebruikt. Met de schaalvergroting die de moderne landbouw voortdrijft, hebben zaaimachines een hoge seizoensdruk en er wordt een ongeëvenaarde back-up geboden aan de klanten die in Sky-producten investeren.50 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven